K.V.G. NIEUWS

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Ik wil u dan ook namens het hele bestuur een gelukkig en gezond jaar wensen. Ik hoop dat iedereen hele fijne kerstdagen heeft gehad waar met plezier op terug gekeken kan worden. Het wordt voor ons een heel bijzonder jaar, we mogen als alles goed gaat in september ons 100 jarig bestaan vieren.
We begonnen met onze jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst in de Magdalenazaal.
Een hele gezellige middag met veel leden die elkaar het beste kwamen wensen onder het genot van een glaasje glühwein of fris en een hapje.
Op 24 januari verwachten we Suus Hofmans met nog enkele andere voor een klederdracht kwis.
Dit wordt weer een hele gezellige avond, aanvang 19.30 uur in de Magdalenazaal. U komt toch ook?
Op 12 februari hebben we een afspraak bij de woningbouwvereniging RWS. Aanvang 19.30 uur.
Donderdag 28 februari verwachten we mevrouw Marjan  Ruiter van het Zeeuws Museum.
Zij is een heel interessante vertelster, mis het niet!!
Noteer s.v.p. in uw agenda: 14 maart!   Onze jaarlijkse ledendag in het Heer Hendrikhuis aanvang 10.30 uur.Met eerst de vergadering daarna als spreekster mevrouw Loes Meeuwissen.
Dan middagpauze met de altijd door Erna goed verzorgde lunch, en in de middag een optreden van Ilse Voorhoeve. Geef u op tijd op!
Verder is er natuurlijk weer de inloopsoos iedere eerste en derde woensdag van de maand om 14.00 uur in de Magdalenazaal die voor iedereen toegankelijk is, kosten  € 1,50 voor koffie-thee en een koek.
Wilt u meer inlichtingen over ons neem dan contact op met Ardi Zweedijk tel. 228699 of Thea van Dijk tel. 06-18751148.  Kijk ook eens op de website www.vrouwengildegoes.nl

Graag tot ziens,  Dien Janssen.