Het vredeslicht komt naar Zeeland.

In een estafette  reist het Vredeslicht van Bethlehem naar Goes. De Oostenrijkse luchtmacht haalt traditioneel het licht op uit Bethlehem en brengt het naar Salzburg. Vandaar uit gaat het in estafette door heel Europa. Door de Corona is er geen grootse uitreiking  zoals we dat gewend zijn, maar zal het licht in kleine ploegen door Duitse scouts naar de Nederlandse grens gebracht worden, van daar nemen de ambassadeurs het in estafette over.

Vele kerken, organisaties maar ook gezinnen houden het licht brandend tot in de kerstnacht, een teken van hoop en vrede, iets wat we in deze Corona tijd zeker kunnen gebruiken.

Groet, Riet.

Op maandag 14 december  tussen 19.00 en 21.00 uur kunnen belangstellende hun eigen lantaarna komen aansteken aan dit vredeslicht en het zo mee naar huis nemen. De kerk is dab ook open tot 21.00 uur,.We hopen dat onze ambassadeur, Yvonne Verbeek, rond die tijd het Vredeslicht in Goes kan binnen dragen. (infoverbeeky@gmail.com)