“DE BELLRINGERS LATEN BELLEN RINKELEN IN FRANKRIJK”

In de zomerperiode stond voor De Bellringers uit Goes een reis gepland richting Frankrijk. De reis ging naar Louvemont, een gemeente in het Franse departement Haute-Marne met ongeveer 762 inwoners. Zeven dagen lang hebben de mannen mogen vertoeven in een prachtig huis met een zwembad. Naast ontspanning is er veel gerepeteerd en was er ruimte voor drie optredens in en rondom Louvemont.
Het eerste optreden van De Bellringers was in de kerk van Louvemont. Onder het toeziend oog van zo’n 80 Fransen hebben De Bellringers een mooi repertoire opgevoerd met bellen en zang. De aanwezigen genoten zichtbaar en spraken lovende woorden over De Bellringers.
Het tweede optreden werd gegeven op Camping de la Préqu’île de Champaubert. Deze camping is van de Nederlander Patrick Bruine en ook hier werden De Bellringers warm onthaald. Het derde en laatste optreden vond plaats in het bejaardenhuis EHPAD. Ook hier werd een mooi optreden gegeven, met als resultaat een daverend applaus van de bewoners.
Naast de optredens hebben De Bellringers een aantal activiteiten gedaan. De mannen zijn gaan karten, paintballen en hebben ook deelgenomen aan een champagneproeverij in de wijngaard van Christian Péligri. Al met al was het een prachtige week om op terug te kijken.
Voor de komende periode zijn De Bellringers druk bezig met het organiseren van optredens. De focus gaat nu voornamelijk naar een grote muzikale reis richting Amerika. Blijf ons volgen en tot snel bij een optreden van De Bellringers.

Artur Post

Vorig artikelExpositie in de dagkapel parochiekerk te Goes
Volgend artikelNIEUWS VROUWEN GILDE