Vormselvoorbereiding aanmelding verlengd

aantal kandidaten laag

de heilige geest

In de periode januari tot en met 15 februari kon men via de website van onze parochie een zoon/ dochter aanmelden voor deelname aan de vormselvoorbereiding 2020. Toen deze datum verstreek bleek dat slechts één kandidaat was aangemeld. Een historisch laag aantal, omdat men uitging van minimaal 12-15 personen.

De werkgroep Vormselvoorbereiding heeft zich beraden over de te nemen stappen en zal alle parochiekernen aanschrijven die in aanmerking komen voor deelname. Feitelijk komen alle kernen hiervoor in aanmerking, maar in Lewedorp, Ovezande en ‘s-Heerenhoek hebben jongeren uit groep 7&8 vorig jaar nog samen opgetrokken en hun voorbereiding gedaan. Ook leeftijdsgenoten uit Heinkenszand sloten zich toen aan.

We denken dat met name Goes, Oost-Zuid-Beveland en Kwadendamme wellicht meer kandidaten zouden kunnen aanleveren, maar tot heden zijn deze niet doorgegeven.

Vandaar dat de inschrijving is verlengd tot 1 maart en dat alle parochiekernen worden aangespoord in hun ledenadministratie te kijken of wellicht sommige gezinnen niet of onvoldoende geïnformeerd zijn.

 

 

Vorig artikelDe vrije dag van de pastores
Volgend artikelCarnaval is veel meer dan..