Terugtreden vice-voorzitter H. Maria Parochie Walcheren

Wegens gezondheidsproblemen heeft Marianne Cazemier-Kleij moeten besluiten om terug te treden als bestuurslid en vicevoorzitter van het parochiebestuur van de H. Maria Parochie Walcheren met ingang van begin december jl. Zij heeft haar ontslag als bestuurslid aangevraagd. Dat zal formeel door het bisdom verleend dienen te worden. Dit kan wel enige tijd op zich laten wachten. Vandaar dit bericht.

Het parochiebestuur betreurt het zeer dat Marianne Cazemier haar bestuurslidmaatschap beëindigt, maar heeft er alle begrip voor dat zij deze beslissing neemt vanwege haar gezondheid. Als vicevoorzitter heeft zij zich in de afgelopen acht jaar op buitengewoon intensieve wijze ingezet voor de parochie.

Op een later moment zullen we op een passende wijze afscheid van haar nemen.

Gezien haar broze gezondheid verzoeken we u om niet per mail of telefoon contact met haar op te nemen. Een kaartje echter zal zeer gewaardeerd worden. (U kunt dat sturen naar het secretariaat in Vlissingen, Singel 106, 4382 LC, Vlissingen.)

Intussen zijn we met spoed op zoek naar een nieuwe vicevoorzitter. Wanneer u geschikte kandidaten in uw omgeving weet, dan zullen we dat graag van u horen.

Vriendelijke groet,
Jac van Damme, secretaris parochiebestuur.

Vorig artikelAanmelding voor het Vormsel
Volgend artikelHet is in het geven, dat wij ontvangen