Pinksterestafette

Op zondag 31 mei jl. is in de kathedraal van Breda de Pinksterestafette gestart. In de voorbije maanden werden het Pinkstervuur en geloofsbrieven van de ene parochie naar de andere parochie gebracht.
Het Pinkstervuur en de geloofsbrief vanuit de Heilige Maria Parochie Walcheren kwam in onze Heilige Pater Damiaanparochie aan op dinsdag 11 augustus om 09.30 uur.
Dat gebeurde in de Eucharistieviering in de H. Maria Magdalenakerk. Pater Thaddy de Deckere ging voor. Pastor Ria Mangnus las namens de parochianen van de Heilige Maria Parochie Walcheren de inspirerende geloofsbrief voor. Deze geloofsbrief kunt u hier downloaden: Geloofsbrief H. Maria Parocie Walcheren aug 2020.

Inmiddels heeft ook in onze parochie een levendig en inspirerend geloofsgesprek plaatsgevonden. Er namen negen parochianen aan deel. Aan de hand van het geloofsgesprek heeft een van hen een prachtige geloofsbrief geschreven. Het Pinkstervuur en onze geloofsbrief zullen op het feest van Maria Tenhemelopneming – 15 augustus as. – door drie parochianen van de H. Pater Damiaanparochie naar Lievevrouwparochie in Bergen op Zoom gebracht worden.
Aldus verbinden alle gelovigen in het Bisdom Breda zich in die ene Geest van Pinksteren.

Vorig artikelversterking pastoraal team ‘Boven de Schelde
Volgend artikelPinkstervuur naar Bergen op Zoom