Parochienieuws & website Pater Damiaan

In het vorige nummer kondigden we de geboorte aan van onze nieuwe website van de Heilige Pater Damiaanparochie. Op 1 maart 2016 rond 17.00 uur werd het nieuwe communicatiemiddel geboren (geopend) en de reacties waren vooral lovend; iets wat meestal overheerst bij een geboorte.

Na een paar weken gaat zo’n nieuweling pas echt leven, want zoals het ook een baby betaamt, verschonen hoort er dagelijks bij; een website moet actueel blijven!

De redactie van de digitale versie moet zelf nog groeien in de toezichthoudende (ouder-) rol en vraagt begrip voor beginnersfouten en onefffenheden.

Vast staat dat het Parochienieuws slechts een bescheiden deel mag vormen van de totale omvang en inhoud van onze Pater Damiaanparochie. De papieren versie houdt echter op actueel te zijn op het moment van zijn uitgiftedatum, als deze drukklaar is.

Tussen bedenken en uitbrengen ( ‘de draagtijd’ om in de termen van zwangerschap te spreken) zitten 10 dagen en dat is soms al te lang om in te spelen op laatste ontwikkelingen en misvattingen.

Vorig artikelKRT & BNDG
Volgend artikelWie is je trainer