Berichten van Damiaantje en Marieke

In Parochienieuws is aangekondigd dat Damiaantje en Marieke schatkistverhalen gaan ontdekken tijdens een online kringviering. Dat zou zijn op Palmzondag 28 maart om 9.30 uur. Heel erg jammer, maar deze online viering kan niet doorgaan.

In plaats daarvan kun je wel om 10.00 uur een gezinsviering vanuit de H. Willibrorduskerk in Zierikzee online volgen. We nodigen u van harte uit om met ons mee te vieren. Dat kan in de kerk (alle kinderen t/m 12 jaar zijn van harte welkom, voor volwassenen hebben we max 30 plaatsten beschikbaar) of, dankzij de geweldige hulp van Ton, in uw eigen huiskamer. We hebben een zeer gevarieerde dienst samen gesteld waardoor we voor ieder wat wils bieden. Het thema is: Van Intocht tot Kruistocht. Denkt u: ‘wat gebeurde er ook alweer op Palmzondag, op Witte Donderdag of op Goede Vrijdag?’ kom dan aanstaande zondag met uw (klein)kind(eren) naar de Willibrorduskerk of beleef het mee via deze livestream : https://gezinsviering.eventview.info. Via een mailtje naar judithatoudbrabers@gmail.com kunt u de teksten van de viering aanvragen zodat u thuis mee kunt lezen en mee kunt zingen. Komt u naar de kerk, bel dan even met (0111) 41 39 31 om u aan te melden.

Speciaal voor alle communicanten:
Op Witte Donderdag en Goede Vrijdag gaan we naar alle communicanten en betrokken jonge gezinnen een verhaal uit de kijkbijbel sturen om samen met het gezin te lezen.
Met daarbij een passende kleurplaat. Wil je mee lezen en mee kleuren? Stuur een berichtje naar info@deltasucces.nl.
Vorig artikelGewijzigde aanvangstijd kinderpaasviering
Volgend artikelOnline Kruiswegviering