Aanvulling pastoraal team

Hoera, driewerf hoera! Er is aanvulling gekomen in de persoon van Alida van Veldhoven om ons pastorale team te komen versterken. Na 2 jaar en 9 maanden is de vacature eindelijk vervuld!

Deel in onze vreugde!

De feestelijke presentatie van Alida van Veldhoven, aangesteld als lid van het team Boven de Schelde, zal plaatsvinden op zondag 15 september om 10.00 uur in de kerk van Onze Lieve Vrouw van de Rozenkrans in Vlissingen. Aansluitend aan de viering is er gelegenheid om kennis te maken met onze nieuwe pastoraal werkster.

De leden van het pastorale team zouden graag zien, dat zoveel mogelijk gelovigen uit de beide parochies hun vreugde over deze aanstelling laten blijken door aanwezig te zijn bij de presentatieviering.
Daarom worden de gelovigen uit Burgh-Haamstede, Goes, Hansweert, Heinkenszand, Kwadendamme, Lewedorp, Middelburg, Ovezande, en Zierikzee gevraagd om op 15 september te kerken in Vlissingen. Wellicht kan per parochiekern of cluster worden afgesproken om te reizen per carpool.

Minstens van iedere parochiekern(commissie) vragen we enkele vertegenwoordigers omdat zij aanwezig zijn om na afloop van de viering kennis te maken met Alida van Veldhoven.

Alida van Veldhoven is 53 jaar. Ze is elf jaar werkzaam in het bisdom Breda, in verschillende pastorale functies. De laatste vier jaar is ze werkzaam geweest als pastoraal werkster in de H. Mariaparochie in Etten-Leur. Alida van Veldhoven woont in Ossendrecht en zal daar voorlopig ook blijven wonen. In onze parochies zal ze naast algemene pastorale taken bijzondere aandacht gaan geven aan het pastoraat voor jonge gezinnen en aan de diaconie. Ons pastoraal team en onze parochiebesturen zijn blij met haar komst en zien uit naar een goede samenwerking met haar.

Vorig artikelFeestelijke viering 60 jarig jubileum in de O. L. V. op Zee kerk in Haamstede
Volgend artikelSamen rond Maria