Afscheid pastor Jeanine Heezemans

 Op zondag 16 september werd in de H. Maria Magdalenakerk te Goes afscheid genomen van pastor Jeanine Heezemans. Na tien jaar pastoraat in onze regio en deel uitmakend van het pastorale team “Boven de Schelde”, koos zij ervoor om met vervroegd pensioen te gaan.

Die zondag lieten velen blijken haar functioneren erg te hebben gewaardeerd. Een grote groep aanwezigen woonde de afscheidsviering bij, die als thema had “Ga met vertrouwen”. Pastoor Fons van Hees, geassisteerd door pastoraal werker/teamleider Wiel Hacking gingen mee voor in deze eucharistieviering. De rol van het gezin en in het bijzonder het kind binnen het gezin, kwam nadrukkelijk en herhaaldelijk naar voren.

Het koor ‘l Esprit (onder leiding van Angella Steur-van den Dries en toetsenist Leo Steur) was voor deze gelegenheid aangevuld met leden uit koren van alle parochiekernen van de Pater Damiaan.

Een speciaal tintje gaf  de blaaskapel ‘de Koenkelpot’ uit ‘s-Heerenhoek, die vrolijke klanken uitstrooiden over de kerkgangers. Zo kon iedereen, die het wilde, vrolijk de zonnige zondag tegemoet treden, of eerst op ongedwongen wijze afscheid nemen van Jeanine en haar man Joost.

In de Magdalenazaal stond voor iedereen een kop koffie of thee klaar met een stuk appelgebak ( zelf gebakken door Jeanine, familie en vrienden).

 

 

 

Vorig artikelAanmelding Eerste Communie
Volgend artikelGeloven vieren met ouders en kinderen