Lief en Leed Parochiekern Schouwen-Duiveland

Overleden:

Marijke v.d. Borght-Horsten
Overleden in de leeftijd van 79 jaar op 28 januari.
Op 1 februari jl. hebben wij in het vieren van de Eucharistie afscheid genomen van onze mede-parochiane Marijke. Zij werd in 1940 geboren in Tilburg. Op 16-jarige leeftijd leerde zij Paul van de Borght kennen, met wie zij trouwde. Zij kregen twee dochters – Karen en Nanette – die hen ook kleinkinderen schonken. Marijke was een dappere, levenslustige en daadkrachtige vrouw die veel gezelligheid, gekte en liefde wist te geven, in het bijzonder in haar familie en gezin. Mede door de stimulans van Paul kon Marijke zich in veel facetten van het leven ontwikkelen, als echtgenote, moeder, oma, als directiesecretaresse, sportvrouw en organisator. Ook voor onze parochie(-kern) van de heilige Willibrord heeft zij veel verdiensten gehad. Haar bekwaamheid als secretaresse heeft ze ten volle ingezet als secretaris van het (toenmalige) Parochiebestuur en als organisator van de het parochie-secretariaat en als coach van de vrijwilligers daar. En zoveel ander vrijwilligerswerk waar zij haar schouders onder zette. Daar zijn we Marijke heel dankbaar voor. Wij bidden dat zij in de vrede van de Heer mag zijn. En mag dit geloof tot troost en sterkte zijn voor Paul en haar kinderen en kleinkinderen.

Henk Dubelaar
Overleden in de leeftijd van 76 jaar op 27 februari 2020. Hij woonde samen zijn echtgenote Benita Dubelaar op Dulve 15 in Zierikzee. De uitvaartdienst vond plaats op 4 maart in de St. Willibroduskerk mmv het Willibroduskoor en het Visserskoor uit Bruinisse, waar Henk van harte lid van was. Na de dienst heeft de familie afscheid genomen in het crematorium in Middelburg. Naast het Requiem en In Paradisum klonk ook het lied: een haven van rust. We bidden dat hij nu mag rusten in vrede.

Anneke van Zwietering–de Vlieger
Overleden in de leeftijd van 76 jaar op 2 maart 2020. Weduwe van CJ van Zwietering. De laatste jaren woonde ze in de Zorgcentrum de Wieken In Zierikzee. De uitvaartdienst vond plaats op 10 maart in de St. Willibroduskerk, mv het Willibroduskoor. Na de dienst hebben haar kinderen en kleinkinderen haar begeleid naar de begraafplaats in Zierikzee. We bidden dat zij nu mag rusten in vrede.