Lief en Leed Parochiekern ‘s Heerenhoek

Overleden

05 juli: Johanna Goense. echtgenote van P.M. Goense, wonende Heinkenszandseweg 34, 92 jaar. Haar afscheidsbijeenkomst was in besloten kring, waarna crematie plaatsvond.

09 juli: Albert Rijk, 63 jaar, woonachtig ’s-Heerenhoeksedijk 7; de uitvaartdienst in onze kerk was op 13 juli, waarna in besloten kring de crematie plaatsvond.

12 juli: Leu Vette. 93 jaar, laatste periode verblijvend in Theresiahof; haar afscheidsdienst was op vrijdag 17 juli in uitvaartcentrum te ’s-Gravenpolder.

06 augustus: Antonia Kopmels- van den Dries, . 80 jaar, echtgenote van Bas Kopmels, woonachtig Zuidweg 20 te Nisse. De besloten afscheidsdienst was op maandag 10 augustus, waarna graflegging op ons kerkhof.

21 augustus: Peter Paree, 72 jaar; echtgenoot van Els Paree-de Moor; Kapelaan Koningstraat 12. Afscheid en crematie in besloten kring.