Lief en Leed Parochiekern ‘s Heerenhoek

Overleden

op 3 april: Catharina Cornelia van Eijkeren, 93 jaar, al jaren verblijvend in zorgcentrum NieuwSande te Ovezande; voorheen wonend op ’s-Heerenhoeksedijk. Haar besloten uitvaartdienst was op woensdag 8 april, waarna graflegging op ons kerkhof.

Op 8 mei: Jacobus (Jaap) van Eijkeren, weduwnaar van Jozina Maria Verdonk; hij verbleef de laatste periode in “Ter Valcke” in Goes, maar woonde voorheen op de Stoofweg 8 te Nieuwdorp. Hij werd 90 jaar oud. De afscheidsdienst vond plaats op woensdag 13 mei in Uitvaartcentrum Van der Hooft te ’s-Gravenpolder (rekening houdend met voorschriften) en de crematie volgde later die dag.

Op 11 mei: Leen Bergwerff, weduwnaar van Dien Raas, 95 jaar, woonachtig in Nieuw-Sandenburgh te Veere. Na de kerkelijke viering werd hij naast zijn vrouw te rusten gelegd op ons kerkhof op 15 mei.