Lief en Leed Parochiekern Ovezande

Overleden

Wilhelmina Maatje Korstanje, echtgenote van Bastian Goense, overleed op 9 april in de leeftijd van 47 jaar. Lianne was de moeder van Colette en Luc. Zij was van 2001 tot 2020 lid van onze werkgroep financiën. Zij had hierin een belangrijke rol: ze verzamelde de financiële gegevens en stelde de jaarrekening en begroting op. De parochiekern heeft steeds op een bijzonder prettige manier met haar samen mogen werken.

Het koor ‘Oal In’ was zwaar getroffen door het trieste bericht: “Lianne was een zeer gewaardeerd en trouw lid van ons koor. Ze is ruim 25 jaar lid van ons koor geweest en was de vrouw van onze vroegere keyboardspeler. We zullen Lianne heel erg missen. Haar zang, kletspraatjes en haar aanstekelijke lach zullen we nooit vergeten.”

Lianne had altijd bewondering voor de kleine dingen in het leven: de natuur, het voorjaar, een wandeling, ergens fietsen met vrienden. Haar gezin stond op nummer een. Ze was lief, zorgzaam en betrokken. Ze vond dit allemaal niet vanzelfsprekend en was enorm dankbaar voor wat ze had.
Na een mooie en persoonlijke afscheidsdienst, waarbij Oal In als koor de zang verzorgde, hebben we op 16 april afscheid van haar genomen.

Op zondag 24 april ontving Oal In het verschrikkelijke bericht dat John Peeters, de man van  dirigente Suus Peeters, plotseling is overleden. Er zijn geen woorden voor dit abrupte verlies.

We wensen alle nabestaanden heel veel stekte.

Nicole Boonman