Lief en Leed Parochiekern Oost-Zuid Beveland

Overleden

Op 5 september 2020 is Riet Dhooge – Stobbelaar op 99-jarige leeftijd overleden. De dienst van Woord en Communie bij de uitvaart vond plaats op donderdag 10 september in de parochiekerk te Hansweert. De begrafenis vond daarna plaats op het R.K.-gedeelte van de begraafplaats te Yerseke.

Op 20 september 2020 is Marie-José den Boer – de Poorter, echtgenote van Kees den Boer, op 83-jarige leeftijd overleden. Met de eenvoud en de bescheidenheid die haar kenmerkten is Marie-José een vrouw die bij velen een groot respect heeft afgedwongen. Veel werk heeft Marie-José ook gedaan – vaak in stilte – voor onze parochiegemeenschap in Hansweert. De bloemversiering, het wassen van altaardwalen en kazuifels, het opzetten van de kerststal, de schoonmaak: ze deed het met grote toewijding en liefdevolle inzet. Op zaterdag 26 september is in besloten kring op gepaste wijze afscheid van haar genomen in de uitvaartdienst in onze parochiekerk te Hansweert.