Lief en Leed Parochiekern Heinkenszand

Overleden:

Op 10 april is overleden Jo Remijn-Rijk, weduwe van Pieter Remijn, op de leeftijd van 98 jaar. Jo werd in 1922 aan de Kerkdreef geboren als dochter van de toenmalige koster. Samen met Piet kreeg ze 4 kinderen waarvan de jongste in Goes werd geboren. In 1958 gingen ze immers in Goes wonen. Ze was erg gastvrij. De geboorte van de klein-en achterkleinkinderen was een feest. Lang heeft ze voor haar moeder gezorgd, die bij hen inwoonde. Na het overlijden van haar man in 1995 heeft ze nog veel vrijwilligerswerk gedaan in diverse verzorgingshuizen. Na een kortstondig ziekbed overleed zij tenslotte na een liefdevolle verzorging in “Ter Weel”.

Op 13 april is overleden Cornelia Janse, op de leeftijd van 81 jaar. Corrie was de 2e uit een gezin van 11 kinderen. Zij is ongehuwd gebleven en heeft vanaf 1976 tot haar pensioen gewerkt als hoofd huishoudelijke dienst bij de Schakel in Goes, waar ze ook ging wonen. Ze was sportief, fietste en wandelde veel, maar ging er ook graag op uit met vakantie in binnen- en buitenland. In familieverband had ze voor iedereen belangstelling, vooral voor neefjes en nichtjes. Bij tegenslagen had ze steun en kracht vanuit haar rotsvaste geloof. Met uitzondering van de laatste moeizame jaren heeft zij een mooi leven gehad. We zullen haar zeker missen!

Op 10 april is overleden Riny Janssen, echtgenoot van Bernadette de Wael, op de leeftijd van 62 jaar. De uitvaart vond in besloten kring plaats.

Op woensdag is onze kerk geopend van 18.45 uur tot 19.15 uur voor stil gebed en kunt u een kaarsje opsteken.
De Mariagrot is altijd geopend mocht u op een andere tijd de behoefte hebben om een kaarsje op te steken.