Lief en Leed Parochiekern Heinkenszand

Overleden:

Op  14 januari is overleden Sandra Rombouts, echtgenote van Wilfred Nooteboom, op de leeftijd van 52 jaar.

Op 22 januari is overleden Jan Boonman, echtgenoot van Sebien Traas, op de leeftijd van 82 jaar. Jan kwam uit een gezin van 6 kinderen, met wie hij altijd een goede band heeft onderhouden. Samen met Sebien kreeg hij 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Nadat hij om gezondheidsredenen was gestopt met werken heeft hij zich enorm ingezet voor de werkgroep Roemenië, waasr hij vele malen naar toe is geweest. Hij was een dankbaar mens met veel liefde voor zijn vrouw en gezin. De laatste weken ging zijn gezondheid hard achteruit; hij was moegestreden. Hij overleed, omringd door zijn dierbaren.

Op 30 januari is overleden Richard de Groene, echtgenoot van Willie Mallekoote, op de leeftijd van 85 jaar.

Op 7 februari is overleden Dolf Utermark, echtgenoot van Ellen de Koning, op de leeftijd van 72 jaar.

Op 6 februari is overleden Mien Capello op de leeftijd van 98 jaar. Mien is ongetrouwd gebleven en wilde eigenlijk het klooster in waarvoor ze werd afgekeurd vanwege haar slechte ogen. Al vroeg werd ze geconfronteerd met de dood van haar zusje van 7 jaar, haar enige broer en haar oudste zus. Dat waren moeilijke jaren voor haar. Ze werkte als huishoudster voor de pastoors en kapelaans in Goes en later in het St. Joannaziekenhuis. Dat deed ze met veel plezier. Mien was erg gelovig en ging altijd trouw naar de kerk. Ze zorgde altijd voor haar ouders totdat die overleden en daarna heeft ze altijd alleen gewoond. Ze was altijd tevreden en goed van zin. Vanaf 2020 werd haar gezondheid steeds slechter. Dat zij moge rusten in vrede.