Lief en Leed Parochiekern Heinkenszand

Huwelijk:

Op 5 augustus zijn in onze kerk getrouwd Chantal Jasperse en Nick den Hollander

Overleden:

Op 20 juni is overleden Dorus van de Swaluw, op de leeftijd van 75 jaar. Dorus was een man van weinig woorden. Hij deed zijn werk in de werkplaats, verslond boeken en verzamelde van alles en nog wat, waaronder wijwaterbakjes. Hij bezocht graag een rommelmarkt en kocht daar vaak leuke dingen. Totdat het allemaal wat moeilijker ging en hij vorig jaar met pijn in het ziekenhuis werd opgenomen. Hij verzwakte en kwam in de Rietzanger, wat niet meeviel. Hij was realistisch en besefte dat, zodat hij z’n huisje wilde verkopen. Dat heeft hij niet meer meegemaakt, want Dorus was op en overleed tenslotte na een gewoon, sober leven.

Op 17 juli is overleden Maatje Witkam-Traas, weduwe van Willem Witkam, op de leeftijd van 94 jaar.

Op 2 augustus is overleden Jan de Jonge, weduwnaar van Maria Grim, op de leeftijd van 92 jaar. Jan was een goede echtgenoot, vader en opa voor zijn zes kinderen en kleinkinderen. Het overlijden van zijn dochter Lisa liet diepe sporen na, terwijl ook het afscheid van zijn echtgenote in 2013 voor hem een flinke aderlating bleek. Zijn steun vond hij in het geloof; zolang hij kon bezocht hij de kerk, terwijl hij jarenlang vrijwilliger was op het kerkhof en in de tuin van de kerk.

Vorig artikelLief en Leed Parochiekern Goes
Volgend artikelLief en Leed Parochiekern Kwadendamme