Lief en Leed Parochiekern Heinkenszand

Gedoopt:

Op 23 augustus is gedoopt Romy Roos Maria Anthonisse Anthonise dochter van Jos Anthonise en Willemien Vette

Overleden:

Op 30 juni is overleden Rozet van Driessche-Arends, echtgenote van Theo van Driessche, op de leeftijd van 67 jaar. Rozet was een “mensen” mens. Haar interesse, positief denken en doorzettingsvermogen zullen altijd een voorbeeld zijn voor hen die haar kenden. Wij hopen dat wij haar sociale- positieve instelling tot de onzen kunnen maken. Dat zij moge rusten in vrede.

Op 22 juli is overleden Katharina Helena van Steenbergen-de Jong, weduwe van Guust van Steenbergen, op de leeftijd van 76 jaar.

Op 16 juli is overleden Cornelis Jacobus Traas, echtgenoot van Truus van Leemput, op de leeftijd van 72 jaar. De crematie vond in besloten kring plaats. Dat hij moge rusten in vrede.

Op 5 augustus is overleden Tilly Remijn-van Waterschoot, echtgenote van Albert Remijn, op de leeftijd van 68 jaar. Tilly, geboren Zeeuws Vlaamse, overleed volkomen onverwacht en werd op 12 augustus op ons kerkhof begraven. Dat zij moge rusten in vrede.