Lief en Leed Parochiekern Heinkenszand

Overleden

Op 22 maart is overleden Nicolaas Vermue, weduwnaar van Johanna de Winter, op de leeftijd van 95 jaar. Klaas werd als 8e kind geboren in de Poel bij ’s-Heer Abtskerke en ging dagelijks te voet naar de school in Heinkenszand. In 1959 trouwde hij met Johanna en samen kregen zij 6 kinderen. Samen werkten zij ook altijd op de boerderij. Ze gingen graag op stap naar familie, maar ook op vakantie naar verre oorden. Nadat de kinderen waren uitgevlogen woonde Klaas in Goes en ging hij veel fietsen, zijn hobby. Hij was altijd belangstellend en zorgzaam en wilde zijn kinderen tot op het laatste moment helpen. Dat hij mag rusten in vrede.

Op 25 maart is overleden Adriaan Remijn, op de leeftijd van 90 jaar. De uitvaart vond plaats op 2 april.

Op 21 maart is overleden Ronnie van ’t Westeinde, echtgenoot van Suzan van Hoorn, op de leeftijd van 56 jaar.

Op 3 april is overleden Marijke van Geest, echtgenote van Mari Stevense, op de leeftijd van 64 jaar.

Op 5 april is overleden Jozina Vette, weduwe van Johannes Woestenburg, op de leeftijd van 93 jaar. Ondanks het gemis van haar moeder, die in haar kraambed overleed, had zij een mooie jeugd. In 1958 trouwde ze met Jan en samen kregen ze twee kinderen. Ze woonden in Goes, ‘s-Gravenpolder en Heinkenszand en voelde zich overal snel thuis. Jos was gezellig, hartelijk en gelovig; ze sloeg de H.Mis nooit over. Samen gingen ze graag op reis o.a. naar Lourdes, Rome en Canada. Ze bleef jong van geest en had grote belangstelling en altijd gesprekstof. De laatste weken ging het steeds slechter, ze was moe en zei dat het niet meer ging hoewel ze bleef strijden. We verliezen in haar een lieve moeder en oma.

Op 7 april is overleden Pieternella Moreauw, weduwe van Jan de Jonge, op de leeftijd van 79 jaar.

Vorig artikelLief en Leed Parochiekern Goes
Volgend artikelLief en Leed Parochiekern Kwadendamme