Lief en Leed Parochiekern Heinkenszand

Overleden:

Op 10 december is overleden Dymphna Antonia Theresia Heestermans, weduwe van Martinus Rijk, op de leeftijd van 94 jaar. Op 16 december werd zij na de uitvaartdienst op onze begraafplaats bijgezet.

Op 13 december is overleden Johanna Timmerman, echtgenote van Pieter Smulder, op de leeftijd van 88 jaar.

Op 15 december is overleden Theresia Johanna Vissers, weduwe van Bertus Pantus, op de leeftijd van 94 jaar.

Op 17 december is overleden Alida Bruins, echtgenote van Martien Rijk, op de leeftijd van 83 jaar. Na de uitvaartdienst in onze kerk op 22 december werd zij aansluitend gecremeerd.

Op 9 januari is overleden Johannes van Swaal, weduwnaar van Sophia Zuidhof, op de leeftijd van 95 jaar. Na de uitvaartdienst in onze kerk volgde de crematie van Jan in Goes.

Gedoopt:

In onze kerk zijn op 15 januari de volgende kinderen gedoopt:

Jurre Anthonise, zoon van Jos Anthonise en Willemien Anthonise-Vette, geboren op 1-9-2022

Elias van ’t Westende, zoon van David van ’t Westende en Naomi Priem, geboren 26-9-2022

Vorig artikelLief en Leed Parochiekern Goes
Volgend artikelLief en Leed Parochiekern Kwadendamme