Lief en Leed Parochiekern Heinkenszand

Overleden:

Op 30 oktober is overleden Jacob Hooftman, echtgenoot van Dorothy Johanna Maria Blesgraaf, op de leeftijd van 77 jaar. Job, luitenant-kolonel der infanterie b.d. werd met militaire eer begraven op ons kerkhof, aansluitend op de door hem zo geliefde requiemviering. Hij was een gewaardeerd lid van de Commando Vereniging, hetgeen bleek uit de aanwezigheid van veel oud-collega’s bij de uitvaart. Jobs roeping was beroepsmilitair te worden, hetgeen hij altijd met veel inzet, trouw en bevlogenheid heeft ingevuld. Hij was ook zeer gelovig en bezocht trouw elke zondag de H. Mis. Daarnaast was hij vaak te vinden bij de Mariagrot, of onderweg op zijn fiets bij kapelletjes of Mariabeelden. Op de zondagmiddag bezocht hij als trouw supporter alle wedstrijden van zijn zo geliefde Luctor’88. Een kortstondige ernstige ziekte betekende tenslotte dat hij moest capituleren. Dat hij moge rusten in vrede.