Lief en Leed Parochiekern Heinkenszand

Overleden:

Op 28 mei is overleden Greta Boonman, op de leeftijd van 87 jaar. Greta was de oudste uit een gezin van 5 kinderen. Ze was een sterke gelovige vrouw, die naast haar werk op diverse accountantskantoren ook een sociaal leven had. Ze was betrokken bij de EHBO, maar ook in diverse werkgroepen van onze parochie. Iedereen kende haar wel als collectant. Tot 2016 was ze actief lid van het Zuid Bevelands dameskoor in Goes. Lang heeft ze de zorg gehad voor haar ouders, wat ze met veel liefde deed. In 2018 verhuisde ze naar Poelwijck, welke verhuizing haar veel moeite kostte. Haar lichamelijke gesteldheid ging achteruit en uiteindelijk overleed zij na een mooi leven te hebben gehad. Greta mag nu genieten van haar verdiende rust.