Lief en Leed Parochiekern Goes

Gedoopt

30 juni: Faith Heaven Maria, geboren op 2 juni 2017, dochter van: D. Ermelindo en C. Shima.

Overleden:

Elisabeth Mathilde (Betsy) Hamerlinck, 77 jaar, overleden op 24 juni. De uitvaartdienst en crematie vonden plaats op 28 juni.

Sophia Elisabeth (Sophie) Boudens, 86 jaar, overleden op 23 juni. De uitvaartdienst en de begrafenis in Ovezande vonden plaats op 28 juni.

Hendrika Catharina Adriana Stobbelaar, 94 jaar, overleden op 28 juni, weduwe van J.F. Hopmans. De uitvaartdienst en crematie vonden plaats op 4 juli.

Elisabeth Ludewina Maria Barrée, 90 jaar, overleden op 29 juni, weduwe van G. Th. Witkam.
De uitvaartdienst en begrafenis vonden plaats op 5 juli.

Petrus (Piet)Faes, 84 jaar, overleden op 5 juli, weduwnaar van: K. Capello. De uitvaartdienst en crematie vonden plaats op 10 juli.

Anwuli (Sandra) Osakwe, 31 jaar, overleden op 13 juli, echtgenote van: R. de Bijl. De uitvaartdienst en begrafenis vonden plaats op 8 augustus.

Willibrordus Joannes Joseph (Wil) de Koning, 78 jaar, overleden op 2 augustus, echtgenoot van: M.C.J.Vermeij. De uitvaartdienst en crematie vonden plaats op 8 augustus.

Gertruda Hubertina Hermans, 75 jaar, overleden op 13 augustus, weduwe van: J.F.J.Franken.
De uitvaartdienst en begrafenis vonden plaats op 19 augustus.