Lief en Leed Parochiekern Goes

Overleden:

Vera Aertssen, 79 jaar, overleden op 7 november, weduwe van: L. Burgs. De crematie vond plaats op  14 november.
Anna Alida (Annie)Marchelinus-Appelman,93 jaar, overleden op 27 november. De crematie vond plaats op 3 december.
Pieternella Jozina Tempelaars-Menheere, 89 jaar, overleden op 27 november. De crematie vond plaats op 2 december.
Maria Magdalena (Magda) van Steenbergen, 76 jaar, overleden op 11 december, echtgenote van: J. Aertssen. De uitvaartdienst en crematie vonden plaats op 19 december.
Francisca Catharina (Cisca) van Riet, 97 jaar, overleden op 14 december. De uitvaartdienst en begrafenis vonden plaats op 20 december.
Wilhelmus Jacobus Maria (Wim)den Boer, 75 jaar, overleden op 25 december, echtgenoot van: W.E.M. Wijsman. De uitvaartdienst en crematie vonden plaats op 31 december.
André Arthur Weststrate, 78 jaar, overleden op 6 januari 2023, echtgenoot van: J. Weststrate.
De uitvaartdienst en crematie vonden plaats op 14 januari.

Vorig artikelParochiekern Schouwen-Duiveland O.L.V. Op zee kerk Burgh Haamstede
Volgend artikelLief en Leed Parochiekern Heinkenszand