Lief en Leed Parochiekern Goes

Getrouwd:
19 april: Rick Maas en Charlotte de Kluiver

Overleden:
Leonardus Marinus (Leo) Grim, 65 jaar, overleden op 12 maart, weduwnaar van: E. Hubrechsen. De uitvaartdienst en begrafenis vonden plaats op 18 maart.

Adriana Maria (Ann) van Berkom, 94 jaar, overleden op 20 maart. De uitvaartdienst en crematie vonden plaats op 27 maart.

Antonia Maria (Tonnie) de Jonge, 86 jaar, overleden op 19 maart. De uitvaartdienst en crematie vonden plaats op 25 maart.

Cornelus Wilhelmus Antonia (Cor) Geers, 87 jaar, overleden op 20 maart, weduwnaar van: C.Geers-Snepvangers.

Joke de Jonge, 70 jaar, overleden op 13 maart, echtgenote van: B. Rijk. De uitvaartdienst en begrafenis vonden plaats op 20 maart.

Jan van Gastel, 84 jaar, overleden op 15 april, echtgenoot van: J. van Gastel-van Geel.

Vorig artikelParochiekern Schouwen-Duiveland O.L.V. Op zee kerk Burgh Haamstede
Volgend artikelLief en Leed Parochiekern Heinkenszand