Correspondentie-adres:subhzandsolod
Kerkdreef 4
4451 AD Heinkenszand
T: 0113-561216
E: info@blasius.nl
I: www.blasius.nl

Spreekuur:
Iedere donderdag van 10.00 tot 11.00 uur. U kunt dan terecht met al uw vragen/opmerkingen of voor het maken van afspraken over doop, huwelijk, misintenties en verkoop collectebonnen.

Spoedzaken:
T: 0113-561756 of 06-53165677 (Sjaak Priem)

Inleveren kopij Parochienieuws:
Addie Neelen
Stationsweg 30
Heinkenszand
E: addieneelen@zeelandnet.nl

Financiële gegevens:
Rabobank NL29RABO0128502126
t.n.v. Parochie H. Blasius Heinkenszand

Nieuws uit Parochiekern Heinkenszand

Uitje Sint Blasiuskoor

0
Op 7 juli was er weer het jaarlijkse uitje van het dameskoor. De beide Tonny`s hadden het prima geregeld. We gingen voor een high tea naar de Hippe Zeeuw in Goes. We werden vriendelijk ontvangen en kregen een soepje vooraf, daarna een keur aan zoete en hartige hapjes en als toetje een lekker ijsje. De bediening was vlot en vriendelijk en wij konden weer eens gezellig bijkletsen. We bekeken de winkel en de werkplek en er werd door een aantal mensen ook nog wat gekocht. We keerden voldaan huiswaarts en kunnen er weer een tijdje tegen.

Tweedaagse rommelmarkt ten bate van de Heilige Blasiuskerk en de stichting ‘Steun en opbouw...

0
We zoeken nog mensen vanaf 16 jaar om in de weken na het brengen van de spullen te helpen met uitpakken, sorteren en prijzen van de spullen. Heeft u een ochtend, een middag of een paar uur tijd en vindt u het leuk om te zien wat er in al die dozen zit geef dan gerust even door wanneer u kunt. Alle hulp is welkom.   We zijn ook dringend op zoek naar mensen vanaf 16 jaar die willen helpen op deze dagen en achter een kraam willen staan om de spullen te verkopen. Ziet u dat wel zitten neem dan...

Informatieavond Heinkenszand inzake kerksluitingen

0
Op dinsdag 5 april informeerden parochiebestuur en afvaardiging pastoraal team in de H. Blasiuskerk te Heinkenszand een tachtigtal belangstellenden over het voornemen in de komende periode kerken te sluiten. Hieronder vindt u alle informatie die aan de aanwezigen verstrekt werd.

Lief en Leed