Correspondentieadres:subgoessolod

Parochiekernsecretariaat:
Wijngaardstraat 36, 4461 DC Goes
e-mail: rkmagdalena@hotmail.com
Het secretariaat is geopend op dinsdag- en donderdagmorgen van 09.30 tot 12.00 uur.
Telefonisch te bereiken 0113-216754

Financiële zaken:
ING: NL73INGB0000382244
Parochiekern Goes

Spoedzaken:
Koster Ton Perenboom, tel: 06- 49666434

Magdalenazaal:
tel. 0113-252713 (tijdens vergaderingen)

Doopcontactpersonen:
Pastoraal Centrum tel, 0113-218610

Kopij-adres Parochienieuws:
Riet Hopmans
e-mailadres: rhopmans@zeelandnet.nl

Vragen inzake bezorging/adressering Parochienieuws Parochiekernsecretariaat, tel. 0113-216754 email: rkmagdalena@hotmail.com

Nieuws uit Parochiekern Goes

PAROCHIELE MISSIEWERKGROEP

0
Op 6 december 2020 heeft de Parochiële Missiewerkgroep, ter financiële ondersteuning van onze missionarissen, zelfgebakken oliebollen en pasteitjes verkocht. Onze verkoop was een groot succes. We slaagden erin 390 oliebollen en 155 pasteitjes te verkopen en alle winst van de verkoop van onze producten ging naar onze missionarissen. Iedereen die onze producten heeft gekocht, heeft op deze manier het werk van onze missionarissen gesteund, dus wij willen al onze klanten bedanken. Namens Parochiële Missiewerkgroep, Aurelia Ladonski.

PAASVIERING

0
Wat een mooie paasviering met kinderen hebben we gehad en wat had Pater Thaddy een mooi paasverhaal te vertellen met zang van het Jeugdprojectkoor Goes o.l.v. Janny Dieleman.7 keer hadden ze geoefend en het was een lust om er naar te luisteren. We kijken er naar uit wanneer ze weer mogen komen. Florien de Hond

Hoe ziet een Goede Week er uit voor een koster