donderdag, juli 4, 2024

Parochiekernsecretariaat:
Wijngaardstraat 36, 4461 DC Goes
e-mail: rkmagdalena@hotmail.com
Het secretariaat is geopend op dinsdag- en donderdagmorgen van 09.30 tot 12.00 uur.
Telefonisch te bereiken 0113-216754

Financiële zaken:
RABO NL13 RABO 0380 5504 15
Parochiekern Goes

Spoedzaken:
Koster Ton Perenboom, tel: 06- 49666434

Doopcontactpersonen:
Pastoraal Centrum tel, 0113-218610

Kopij-adres Parochienieuws:
Riet Hopmans
e-mailadres: rhopmans@zeelandnet.nl

Vragen inzake bezorging/adressering Parochienieuws Parochiekernsecretariaat, tel. 0113-216754 email: rkmagdalena@hotmail.com

Nieuws uit Parochiekern Goes

AANPASSING BEREIKBAARHEID

0
Per direct is het vaste telefoonnummer van de Magdalenazaal niet langer actief. Wij vragen u dit nummer uit uw lijst te verwijderen.

CARITASCOLLECTE

0
7 juli 2024: Stichting Vrienden Cliënten van Emergis. De stichting biedt een helpende hand bij een nieuwe start. Dat betekent dat ze individuele cliënten (financieel) ondersteunen zodat ze weer wat makkelijker in de maatschappij kunnen meedoen. 4 augustus 2024: Hospice het Clarahofje in Goes. In het hospice worden mensen verzorgd, die te maken hebben met een ongeneeslijke ziekte, waarbij geen verdere behandeling meer mogelijk is.

NIEUWS VROUWENGILDE

0
Op de valreep nog even een kort berichtje van het vrouwengilde. We hebben het seizoen deze keer afgesloten met een reisje naar de kop van Schouwen. Een gezellige rit en de uitleg kwam weer van Leo. Leo, bedankt voor je tijd met ons. Veel heb ik niet te melden. We beginnen in september weer met frisse moed. Zowel de soos als het sporten. Rest mij nog u allen een hele fijne zomer toe te wensen, of u wel of niet weggaat is niet van belang. Geniet ervan zolang het mogelijk is, het kan zo over zijn. Namens ons allen, fijne vakantie en goed weer,...

Lief en Leed