donderdag, december 14, 2017

Fotoboek van de H. Pater Damiaan Parochie

Jubileum pastor Ton Verdaasdonk

De viering van het 60-jarig priesterfeest van pastor Ton Verdaasdonk was geheel in overeenstemming met zijn persoonlijke aard en zijn milde en bescheiden wijze van staan in het pastorale werk. Velen gaven acte de présence op zondag 2 oktober 2016. En dat had de jubilaris dik verdiend.

Oecumenische viering Hemelvaart Heinkenszand

Het is een mooie traditie van vele jaren om in de Zak van Zuid Beveland op Hemelvaartsdag een oecumenische viering te houden. Dit jaar gebeurde dat vanuit de katholieke Blasiuskerk in Heinkenszand. De viering was voorbereid door vertegenwoordigers van de protestantse gemeenten van Driewegen, Ellewoutsdijk en Ovezande, van Borssele, Lewedorp en ’s-Heer Arendskerke, en van Heinkenszand, alsmede door vertegenwoordigers van de katholieke kerken in Heinkenszand, Kwadendamme en Ovezande. Voorafgaand aan de viering is er traditiegetrouw een wandeling in de omgeving van de kerk waar de viering gehouden wordt. Onderweg worden bloemen...

Alle foto’s van de kerkenpresentatie bij elkaar

Hier vindt u alle foto's van de kerkenpresentatie van de H. Pater Damiaan parochie.