Zaterdag 9 juli : straatmissie Heinkenszand

Evenementgegevens

De Heilige Damiaan Parochie organiseert op zaterdag 9 juli 2022 in samenwerking met het Sint Franciscuscentrum een straatmissie tijdens de braderie van Heinkenszand.

Tijdens de missie op 9 juli krijgen voorbijgangers in de Dorpsstraat een waxinelichtje aangeboden om aan te steken in de heilige Blasiuskerk. Het is de vijfde straatmissie in de parochies Boven-de-Schelde (de H. pater Damiaanparochie en de H. Mariaparochie); eerder zijn er dergelijke missies georganiseerd in Middelburg, Vlissingen en Goes. Met succes! Veel mensen gaan enthousiast in op deze uitnodiging. Aan het eind van de middag brandt er een ‘zee’ van kaarsjes in de kerk en veel parochianen hebben mooie geloofsgesprekken gevoerd.