Pelgrimstocht 2019 naar de chrismaviering

• Datum:
  • Categorieën:

Pelgrimstocht woensdag 17 april naar Teteringen

Ook dit jaar zal er weer een pelgrimstocht worden georganiseerd naar de Chrismamis. We hopen samen met enkele pelgrims uit andere parochies uit het bisdom een rustgevende en inspirerende tocht te maken.

Onze pelgrimstocht start in Middelburg om met de trein naar Brabant te gaan. De exacte route is nog niet duidelijk maar het wordt een wandeling van circa 15 km.
In de avond zal in de H. Willibrorduskerk de Chrismamis worden bijgewoond. De kosten zijn voor eigen rekening. Binnenkort wordt meer informatie bekend gemaakt over de route. Wilt u deze inspirerende tocht meemaken geef u dan voor woensdag 10 april door het bijgevoegd strookje in te vullen en te mailen naar chrismamis@zeelandnet.nl.

Ja, ik neem deel aan de pelgrimstocht op woensdag 17 april 2019.
Naam :………………………………………………………………….
Adres :………………………………………………………………….
Postcode :………………………………………………………………….
Plaatsnaam :………………………………………………………………….
Telefoonnummer :………………………………………….…(ingeval van nood)

Ik regel wel/niet eigen vervoer voor de terugreis en …personen kunnen met mij terugrijden.