Concert Awake met Mariam in Goes


Evenementgegevens


Zaterdag 24 september organiseren Eva van Nieuwburg en Frans de Visser uit Goes het concert ‘Awake’ in de Heilige Maria Magdalena Kerk in Goes. Het optreden duurt van 15.00 tot 17.00 uur.

Muzikaal trekken de twee samen op onder de naam ‘Mariam’. De muziek van Mariam is muziek van de ziel. Het optreden bevat een mix van Mariam’s songs, meditatie en toelichting hoe de muziek tot haar komt. Al haar songs hebben een boodschap over liefde en ontwaken. De liedjes worden akoestisch uitgevoerd door Eva-Mariam van Nieuwburg (gitaar en vocal) en ondersteund door Frans de Visser (harmonium, keyboard en backing vocal).

“Vorig jaar hebben we in deze kerk de Ceremonie voor de Aarde georganiseerd”, vertelt Frans. “Daarmee is een band ontstaan met deze prachtige locatie. Dit jaar staat in de gemeente Goes Maria Magdalena in de spotlights. Mariam voelt zich verbonden met haar en de muziek van Mariam sluit hier dan ook mooi bij aan.”

In eerste instantie zou concert Awake afgelopen maand juni plaatsvinden maar door privé omstandigheden moest het concert afgezegd worden. Nu het nieuwe seizoen begonnen is, organiseert Mariam weer diverse concerten en Circle of Song-events.

“We kunnen niet wachten om weer met iedereen te zingen”, vertelt Eva. “Iets dat -zoals we hebben ontdekt- mensen laat opleven, en zowel sociaal verbindt als de verbinding maakt tussen hemel en aarde. Een medicijn waar het hart van open gaat.”

Tijdens het oefenen voor het concert in de kerk afgelopen week, kregen Eva en Frans al mooie reacties van mensen die de kerk kwamen bekijken. ‘Het was buitengewoon. Prachtig gezongen. Jullie twee hebben de hele groep betoverd’. ‘Je raakt mijn ziel met je muziek en prachtige stem’. Concert Awake, zaterdag 24 september, 15.00-17.00 uur. Meer info: mariamagency.com

Vorig artikelLezing over Adélaïde Marie Champion de Cicé