uitnodiging wereldvastenmaaltijd

In het kader van de veertigdagentijd wordt er op dinsdag 12 maart een Wereld maaltijd georganiseerd. Het is niet alleen een gezamenlijke maaltijd, maar ook een bezinning op het gegeven dat er- bij de huidige voedselproductie- genoeg voedingsmiddelen zijn voor alle 7 miljard bewoners van onze aarde.

            Daarom bestaat de geplande Wereldmaaltijd – naast samen sober eten en schoon water drinken – uit een programma met gezamenlijk gesprek, een inspirerend verhaal, muziek en gebed. Tevens wordt er informatie getoond over het Vastenactie project voor schoon water!

            Een wereldmaaltijd is een lekkere en voedzame maaltijd waarin per persoon niet meer ingrediënten zijn gebruikt dan beschikbaar zijn bij een eerlijke voedselverdeling wereldwijd. Op deze manier willen we solidair zijn met de armen.

            Graag nodigt de Caritas van de Pater Damiaanparochie U uit om mee te doen aan deze smakelijke bezinningsmaaltijd. U bent van harte welkom!

Locatie: parochiecentrum Zierikzee (Mosselstraat 4)         

Datum: dinsdag 12 maart 2019

Tijd: van 18.00 tot 20.00 uur

Aanmelden is noodzakelijk via pastor Wiel Hacking wielhacking@gmail.com of 06-17 598 152, of Carine Neijzen, secretaris P.C.I. cadi2001@planet.nl of 0111-644956

Er wordt een bijdrage gevraagd van €  5,00 (ter plaatse te voldoen) om de onkosten te bestrijden. Meer mag ook. Wat overblijft wordt gedoneerd aan het project van de bisschoppelijke Vastenactie (schoon water).

Vorig artikelvastenactie 2019
Volgend artikelMeer of minder?