Parochiekern GOES

Overleden: 6 maart 2014
Weduwe van Petrus van Balen

L’Esprit 30 x anders!

Zoals u in een vorig Parochienieuws heeft kunnen lezen, geven wij op vrijdag 16 mei aanstaande een jubileumconcert vanwege ons 30 jarig bestaan. Deze avond zullen we een gevarieerd programma ten gehore brengen bestaande uit onder andere gospel-, country-, en filmmuziek. Dus niet enkel de muziek die u van ons gewend bent maar:

l’Esprit 30 x anders!
We zouden het leuk vinden als u bij ons concert aanwezig bent. De toegang is vrij.
Aan het einde van het concert heeft u de gelegenheid een vrijwillige bijdrage te geven voor de goede doelen die wij een warm hart toedragen, te weten: de Nederlandse hartstichting
en de Stichting Jayden.
Wij zien u graag op vrijdag 16 mei in het Ostrea Lyceum, locatie Fruitlaan in Goes.
Aanvang concert: 19:30 uur. Zaal open:19.00 uur.

Leden en bestuur l’Esprit.

OPROEP!

De parochiekerncommissie is op zoek naar kandidaten om zitting te nemen in de parochiekerncommissie.
Heeft u belangstelling en wilt u zich verkiesbaar stellen, dan kunt u zich aanmelden via de mail bij kvandewouw@getijdecollege.nl.
Bij uw aanmelding ontvangen wij ook graag een korte motivatie. Begin juni zullen de verkiezingen worden gehouden.

Beste Thea, dank je wel!

Na jaren van actief zijn heeft Thea de Maat maandag 10 maart haar werkzaamheden neergelegd. Lid van de parochiekerncommissie, werkzaam in het parochiesecretariaat, redactielid van het parochienieuws, zijn een aantal van haar werkzaamheden. Wij willen Thea hartelijk danken voor haar inzet in de afgelopen jaren en wensen haar nog vele mooie jaren.

Parochiekerncommissie Goes

Workshop bloemschikken in het teken van Pasen.

De bloemengroep heeft het plan opgevat om een gezellige middag te organiseren in de Goede Week voorafgaand aan Pasen. We willen samen met u een gevuld ei met bloemen maken in de sfeer van Pasen. We plaatsen het ei, omgeven met snoeihout, op een bord zodat het een tafelstuk wordt.
Plaats: Magdalenazaal.
Datum: donderdagmiddag 17 april ( Witte Donderdag).
Aanvang: 13.30 - 16.00 uur.
Meebrengen: snoeischaar en mesje.
Kosten: € 20,-- incl. koffie/thee en iets lekkers.
Maximaal 15 personen, opgeven bij Anita
vóór 11 april. ( tel. 0113-227289 tussen 16.00-17.00 uur ) .
Samen opruimen en het is zeker niet moeilijk!

Graag vooraf betalen i.v.m. bestelling bij de bloemist.

Namens de bloemengroep.

GOES – Nieuws

Na een drukbezochte presentatie door mevrouw Agnes Huisman over gezonde voeding en gezonde leefwijze en de op woensdag 12 maart j.l. gehouden Algemene Ledenvergadering met bingo geeft de heer Ad Courtin woensdag 9 april een voordracht over zijn fietstocht samen met zijn vrouw naar Santiago de Compostella en Rome. Een lange tocht, soms gefietst in de stromende regen, over prachtige en soms afschrikwekkende bergen.
Wiltu alvast noteren: donderdag 22 mei a.s. onze voorjaarsreis naar Ieper en Passendale(België).
Als u dit alles zou willen meemaken en u bent nog geen lid van de KBO, dan kunt u zich nu nog opgeven en direct al meedoen aan bovengenoemde activiteiten.
Ook willen wij u attenderen op onze website www.kbogoes.nl waarop vermeld staan de rubrieken: Nieuws, Belangenbehartiging, Activiteiten, Hersenspinsel / Column, Bij de Tijd, Bezoekgroep, etc.
Wilt u nader kennismaken met de KBO? Vraag een informatiepakket aan

bij A. Huige, tel. 221848 of e-maladres: ahuige@zeelandnet.nl en u ontvangt het per omgaande.

Johan van Moorten

K.V.G. Nieuws

In het vorige parochieblad heb ik vermeld dat we naar de paprikakwekerij zouden gaan, maar deze heeft echter laten weten dat het niet door kan gaan. We gaan nu op 10 april naar de biologische boerderij De Grote Verleiding in Kruiningen. We krijgen er uitleg over de kwekerij en kunnen er producten kopen, en natuurlijk ontbreekt de koffie niet. Gaat u ook mee?
Op 29 april gaan we gezellig op reis, we brengen een bezoek aan struisvogelboerderij Monnikenwerve (Sluis), waar we onthaald zullen worden op koffie met struisvogelcake. Na de lunch is er een stadswandeling en hebben we vrije tijd om zelf nog iets te ondernemen, waarna we de dag afsluiten met een lekker diner. Vergeet u niet op te geven voor deze gezellige reis bij:Riet Korsuize, tel. 228587.
Voor meer informatie kunt u bellen met Ardi Zweedijk tel: 228099 of Denise Bouman, tel. 312665.Zij informeren u graag over onze activiteiten, vergeet ook onze website niet te bezoeken: www.vrouwengildegoes.nl

Dien Janssen

Bijgewerkt op 28-3-2014